Kuuntelee ja keskustelee

Yhdistys

Satakunnan Mielenterveysseura on Suomen Mielenterveysseuran paikallisyhdistys. Pääasiallinen toiminta on kriisipuhelinpäivystys osana valtakunnallista kriisipuhelinverkkoa. Tavoitteena on mielenterveysongelmien ennalta ehkäiseminen sekä vaikeuksissa olevien ihmisten tukeminen kuuntelemalla ja keskustelemalla. Tarvittaessa soittaja ohjataan ammattiavun piiriin. Koulutettujen ja työnohjausta saavien vapaaehtoistyöntekijöiden toimintaa ohjaavat Suomen Mielenterveysseuran eettiset periaatteet.

Yhdistys järjestää myös erilaisia yleisötilaisuuksia ja koulutusta.

Yhdistys on rekisteröity 2.1.2013

Liity jäseneksi

Täytä hakulomake tässä. Jäsenmaksu on 15 euro/vuosi. Nyt maksetut jäsenmaksut ovat voimassa vuoden 2018. Jäsenmaksulla tuet toimintaamme.

Satakunnan Mielenterveysseuran hallitus vuonna 2018 oli: Pertti Pale (pj), Aino Santalähde, Elina Jääskeläinen, Kari Perälä, Iris Pale. Uusi hallitus valitaan vuosikokouksessa 12.3.2019.