Kuuntelee ja keskustelee

Yhdistys

Satakunnan Mielenterveysseura on Suomen Mielenterveysseuran paikallisyhdistys. Pääasiallinen toiminta on kriisipuhelinpäivystys osana valtakunnallista kriisipuhelinverkkoa. Tavoitteena on mielenterveysongelmien ennalta ehkäiseminen sekä vaikeuksissa olevien ihmisten tukeminen kuuntelemalla ja keskustelemalla. Tarvittaessa soittaja ohjataan ammattiavun piiriin. Koulutettujen ja työnohjausta saavien vapaaehtoistyöntekijöiden toimintaa ohjaavat Suomen Mielenterveysseuran eettiset periaatteet.

Yhdistys järjestää myös erilaisia yleisötilaisuuksia ja koulutusta.

Yhdistys on rekisteröity 2.1.2013

Liity jäseneksi

Täytä hakulomake tässä. Jäsenmaksu on 15 euro/vuosi. Nyt maksetut jäsenmaksut ovat voimassa vuoden 2018. Jäsenmaksulla tuet toimintaamme.

Jäsenetuna on tänä vuonna TUTUSTU TAIDETERAPIAAN 7.4.2018  ja avoin luentosarja Porin seudun kansalaisopistossa syksyllä. Aiheena MIELEN TERVEYDEN SÄILYTTÄMINEN. Luennot ovat keskiviikkoisin ja luennoitsijoina ovat Ilkka Taipale, Aku Kopakkala, Tuomas Kurttila ja Kristian Wahlbeck. Luentosarjasta lisää syksyn ilmoittelussamme.

Satakunnan Mielenterveysseuran hallitus vuonna 2018: Pertti Pale (pj), Aino Santalähde, Elina Jääskeläinen, Kari Perälä, Iris Pale.