Kuuntelee ja keskustelee

Yhdistys

Satakunnan Mielenterveysseura on Suomen Mielenterveysseuran paikallisyhdistys. Pääasiallinen toiminta on kriisipuhelinpäivystys osana valtakunnallista kriisipuhelinverkkoa. Tavoitteena on mielenterveysongelmien ennalta ehkäiseminen sekä vaikeuksissa olevien ihmisten tukeminen kuuntelemalla ja keskustelemalla. Tarvittaessa soittaja ohjataan ammattiavun piiriin. Koulutettujen ja työnohjausta saavien vapaaehtoistyöntekijöiden toimintaa ohjaavat Suomen Mielenterveysseuran eettiset periaatteet.

Yhdistys on rekisteröity 2.1.2013

Liity jäseneksi

Täytä hakulomake tässä. Jäsenmaksu on 15 euro/vuosi. Nyt maksetut jäsenmaksut ovat voimassa vuoden 2017. Jäsenmaksulla tuet toimintaamme. Jäsenetuna saat MIELENTERVEYS-lehden puoleen hintaan.

Satakunnan Mielenterveysseuran hallitus vuonna 2016: Pertti Pale (pj), Aino Santalähde, Elina Jääskeläinen, Kari Perälä, Iris Pale, Sakari Aalto